Tonhalas melegszendvics

Íme egy gyors és egészséges reggeli...



Hozzávalók:
1 doboz olívaolajas tonhalkonzerv lecsöpögtetve
sajtkrém
majonéz
fokhagyma
só, bors
vaj
szeletelt sajt
teljeskiőrlésű kenyér

Elkészítés:

1. A halkonzervet összekavarjuk natúr sajtkrémmel, ízlés szerinti majonézzel, fokhagymával és fűszerekkel.
2. Két szelet kenyér külső  felét megkenjük vékonyan vajjal, egyiket belefektetjük a szendvicssütőbe rápakoljuk a tonhalas kencét, leborítjuk egy szelet sajttal és ráhelyezzük a másik szelet kenyeret...
3. Készre sütjük és paradicsommal tálalva elfogyasztjuk...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Erdélyi hagymás rostélyos

Pulykahere másképpen!

Párizsi csokis meggyes muffin