Parmezános csirke


Ha unjuk már a sima rántott húst...


Hozzávalók:

4 db csirkemellfilé
1 kis citrom
1 tojás
sós keksz
50 g parmezán
4 ek olaj


Elkészítés:
1. A csirkemellet fűszerezzük sóval, borssal és citromlével.
2. Egy tányérban felverjük a tojást, egy másikban összekavarjuk a reszelt parmezánt a morzsásra tört keksszel.
3. Mártsuk a csirkemellet a tojásba, majd a kekszes-parmezánba, úgy hogy mindenhol egyenletesen befedje.
4. Egy nagy serpenyőben  forrósítsuk fel az olajat és süssük benne 4-5 perc alatt szép aranybarnára a csirkedarabokat.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Erdélyi hagymás rostélyos

Pulykahere másképpen!

Párizsi csokis meggyes muffin